Kontakta Oss

Martin Reynolds

Ägare av MRPT Studios, Personlig tränare. 

Specialområden: Muskelbyggande, viktförändring, idrottsskador. 

Mobil: 076 - 010 49 88 

Mail: martin@mrpt.se

Background: I grew up in Chiswick, west London, but I got bored of the amazing restaurants, culture and business opportunities there, so Í moved here to Falkenberg! I received my PT qualifications via YMCA FIT in London, I've now been a PT for 10 years, and I've loved every year! I'm still just as excited as I ever was to see the happiness and reward a client gets from improving, and I'm still just as keen as ever to learn so I can do the best job possible, it means a lot to me!


Training with me: I'm happy to help with any fitness goals however complex or specific, but I most like working with normal busy people who want to achieve a better health and fitness in general, namely to look and feel great and be able to do the activities they love well, I think this is what it's all about!

Likes: Not in order: Manchester United, Fine dining, spending time with my fiancée Jennie and two kids William and Alice, business and travel.

Mathilda Eryd

 

Platschef, PT Trainee. 
Specialområden: Funktionell träning

Mobil: 070 - 847 87 72

Mail: mathilda@mrpt.se

 

Bakgrund: Mitt intresse för träning började med simning och konståkning men under skoltiden blev jag mer nyfiken på styrketräning. När jag var 16år började jag hålla mina första gruppträningspass och gick utbildningar via SAFE Academy, och efter det var jag fast. Nu, åtta år senare, är mitt träningsintresse större än någonsin och jag älskar känslan av att skapa och dela träningsglädje med våra medlemmar och samtidigt jobba för att kunna erbjuda Falkenberg en exklusiv träningsmiljö med fantastisk service.
 

Träning med mig:  Jag ser träningen som en investering, ett tillfälle att bygga styrka inifrån och ut för att kunna tackla vardagens pussel och livets utmaningar. Jag vet vad träningen har gjort och gör dagligen för mig själv, och det vill jag kunna inspirera andra till att uppleva. 


Med mig som tränare ser jag till att du får träningen du behöver, oavsett om det är ett krävande intensivt pass eller ett mjukare funktionellt styrketräningspass, allt för att kunna få dig att hitta balansen att bygga upp en välfungerande stark och funktionell kropp..
 

Gillar: När jag inte tränar så spenderar jag mycket tid med min familj och vänner. Härliga människor, bra musik och gott kaffe gör mig glad!

 

Sofia Isacsson

 

Personlig tränare. 
Specialområde: MammaMage Coach, kostrådgivning, styrketräning, Global Yoga, gravidträning, träning efter graviditet, träning i klimakteriet.

Mobil: 070 - 674 05 89

Mail: sofia@mrpt.se

 

 

Bakgrund: Jag började tidigt intressera mig för träning och hälsosamt levande, och började först utbilda mig och jobba som spaterapeut, massör och träningsinstruktör. Efter min PT-utbildning har jag fortsatt att vidareutbilda mig inom kostrådgivning, träning under och efter graviditet och även ett antal olika yoga-utbildningar. Nu har jag verkligen hittat min balans så att jag på bästa sätt kan hjälpa mina klienter att nå sina mål!

 

Träning med mig: När du tränar med mig lägger jag stor vikt vid att kunna inspirera dig till rolig träning med en hälsosam balans av bra träning och smart kosthållning för att du ska kunna må bättre inifrån och ut. Min specialitet är träning under och efter graviditet, men jag gillar även att träna dig som har en annan bakgrund och målsättning. För dig som vill utvecklas inom din yoga erbjuder jag också PT-yoga.

 

Gillar: När jag inte tränar eller yogar, spenderar jag min tid med min familj och vänner. Jag har ett stort intresse för naturlig och ren mat, och testar ofta mig fram för att hitta nya spännande kombinationer.”

 

Anton Dahlgren

 

Personlig tränare. 
Specialområden: Atletisk träning, styrketräning, simteknik. 

Mobil: 076 - 831 90 84

Mail: anton@mrpt.se

 

Bakgrund: Jag har alltid hållit på med idrott och sedan jag bara var några veckor gammal har jag älskat att vara i vatten. Med åren så har jag provat på olika idrotter men simning var det jag fastnade för, vilket har lett till flertalet starter på USM, JSM och SM i Simning. På grund av min kärlek till träning valde jag därför att utbilda mig till Personlig tränare via The Academy för att på så sätt kunna jobba med något som jag brinner för.

 

Träna med mig: Jag är en glad, positiv och engagerad PT som brinner för att varje individ ska klara av att nå det mål som är uppsatt. Oavsett vad ditt mål är, kommer du alltid att få fullt fokus från mig och tack vare min bakgrund som elitidrottare, vet jag vad som krävs för att ett mål ska uppnås.

 

Gillar: Som tidigare nämnt älskar jag att vara i vatten och att träna. Utöver det har jag ett stort intresse för sport och är såklart Manchester United fan.

 

Madelene Wolfhagen

 

Personlig tränare. 
Specialområden: Löpning, styrketräning

Mobil: 072 - 233 32 56

Mail: madelene@mrpt.se

 

Bakgrund: Min träningsbakgrund började inom sport, både gymnastik, fotboll och dans. Efter en 1års streetdance-utbildning på Balettakademien i Stockholm gick jag min PT-utbildning på The Academy och är nu även Löpcoach. Detta kombinerar jag med egna dansklasser på Falkhallen.


Träning med mig: Jag är en mjuk, varm och snäll tränare men också hård, bestämd och pushande när det väl behövs. Jag lägger stor vikt på teknik för att du som kund ska kunna lära känna din kropp och övningarna du blir tilldelad för att få bästa möjliga utveckling och för att kunna undvika skador.


Gillar: Jag älskar att röra på mig och utmana mig själv med att prova på nya saker. Jag gillar att ha många bollar i luften, samtidigt som jag också uppskattar att bara kunna ta det lugnt och varva ner. Jag mår bra av att vara ute i naturen och älskar att ta mig ut i världen för att kunna upptäcka nya platser jag inte tidigare varit på.

 

Jennie Bengtsson

 

Administration

Mobil: 076 - 310 79 88

Mail: jennie@mrpt.se

 

 

För mer information

Mail: info@mrpt.se

Följ oss på Facebook https://www.facebook.com/MRPT.se

Du hittar MRPT Studios på Ätrastigen 5A i Falkenberg. Vår träningsstudio ligger i samma fastighet som Huscentrum invid gamla E6:an. Gratis parkering finns.

MRPT

  • Företagets fullständiga namn – MRPT Studios AB
  • Företagets adress – Ätrastigen 5A, 311 38 Falkenberg
  • Företagets organisationsnummer – 556931-1821

Vägbeskrivning

Söderifrån

Kör gamla E6:an på väg mot Tångarondellen. Sväng höger där det står skyltat mot Tröingeberg och Östra gärdet och ta sedan första vägen till höger in på Hällinge ringväg. Fortsätt köra på Hällinge ringväg till dess att du kommer till en y-korsning. Tag höger i y-korsningen och följ sedan vägen parallellt med gamla E6:an där Huscentrum ligger en bit längre fram på vänster sida.

Norrifrån

Kör genom Tångarondellen. Kör in på gamla E6:an skyltat mot Halmstad/Skrea strand/Torup/Ågård/Södra åstranden. Kör en bit på gamla E6:an och sväng av till höger där det står skyltat mot Tröingeberg och Östra gärdet. Håll dig i högerfil och fortsätt rakt fram till dess att du kommer till ett t-kryss. Ta höger i t-krysset in på Lasarettsvägen och välj sedan första vägen till höger in på Hällinge ringväg.  Fortsätt köra på Hällinge Ringväg till dess att du kommer till en y-korsning. Tag höger i y-korsningen och följ sedan vägen parallellt med gamla E6:an där Huscentrum ligger en bit längre fram på vänster sida.  

 

Sedan jag började träna med Martin känner jag mig 20 år yngre! Detta är absolut den bästa investeringen jag någonsin gjort

Peter Wolfhagen